Alpha kursus

Et nyt kursus om Gud og tro og meget mere

Kristendom er ikke så vanskelig. Alligevel savner mange at få mere styr på det med at tro. Andre er blot nysgerrige og vil vide mere om kristendommen eller have deres viden opfrisket.

Lemvig Indre Mission og Lemvig Bykirke afholdt i efteråret 2017 et kursus om de grundlæggende spørgsmål i kristendommen, hvor der samtidig er mulighed for selv at stille spørgsmål.

Vi begynder et nyt kursus mandag d. 11. september 2017.

Alle er hjertelig velkomne.

Læs mere i vores folder Alpha folder efterår 2017 eller herunder:Kurset strækker sig over 11 samlinger + en lørdag. Hver session indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker. Hvis du på et tidspunkt ikke længere synes det er noget for dig, er det helt fint. Der er intet pres og ingen opfølgning.

Kurset hedder Alphakursus og bruges flere steder rundt om i landet. Kurset tilbydes som et aftenkursus på mandage og begynder med fællesspisning til bare 30,- kr. Deltagergebyr i øvrigt for hele kurset er 100,- kr. Kurset afholdes i Klippen, Østerbrogade 5 i Lemvig.

Tilmelding til: Else Marie Halkjær, tlf 51737349, men man kan også tilmeldes i forbindelse med den første aften.

Her kan du se folder for Alphakurset, der kan printes ud og bruges til invitation af andre:

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>