Tjenestegrupper

Der er brug for at vi alle hjælper til og bidrager med det som vi kan og har lyst til, når der skal fejres gudstjeneste i Lemvig Bykirke.


Derfor har vi oprettet 4 forskellige tjenestegrupper, hvor man kan melde sig på en liste. Gruppen aftaler så indbyrdes, hvordan opgaverne fordeles og hvilke søndage man har opgaver.


Klik her for at se oversigten over de kommende gudstjenester. Det er et google dokument, så man skal være oprettet som bruger på google for at få adgang. Hvis navne er skrevet med rødt, så er det forslag. Hvis man så kan den pågældende søndag, så ændrer man selv navnet til sort. Hvis man ikke kan, så kontakt lederen af den pågældende tjenestegruppe.


Kontakt Pastor Brian Christensen, hvis du vil skrives på til en tjenestegruppe.


Musik gruppe

Musik og forsang til gudstjenesten.

Til hver gudstjeneste skal vi gerne have én pianist og to forsangere.

Til lovsangs-gudstjenester må der gerne være flere instrumenter.


Lægmands gruppe

Medhjælper til gudstjenester, f.eks. byde velkommen ved indgangen, læse ind/udgangsbøn, evt. læsning af tekst og uddeling af nadver. Omfanget af medvirken ved gudstjenesten aftales med præsten


Hver gang er der brug for én til at styre powerpoint til projektor.

Det er til alle typer af gudstjenster, at lægmandsgruppen er i funktion.


Børnekirke gruppe

Aktiviteter og forkyndelse for børn (3-9 år) under prædiken, varighed ca. 20-25 min.


Vi vil gerne have børnekirke mindst én gang om måneden. Der er ikke børnekirke til rytmiske gudstjenester og til familiegud-stjenester, hvor indholdet er mere børne/ungdomsvenligt.


Praktisk gruppe

Opstilling af borde/stole, lave kirkekaffe, dække alterbord, byde velkommen, rydde op, støvsuge og vaske op m.m.


Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>